Help:Inhoud

From ICT science
Jump to navigation Jump to search
English version

De ICT-Bèta documentatie-site is zo opgezet dat u informatie op verschillende manieren kunt vinden. Een aantal ingangen vindt u in het menu aan de linkerkant op iedere pagina.

Informatie vinden

Index A-Z

De Index A-Z bevat alle pagina's op deze web site. Veel onderwerpen worden onder meer dan één kopje vermeld. Bijvoorbeeld: aanschaf software en licenties voor software leiden allebei naar dezelfde pagina over software.

In een aantal gevallen is de informatie zowel in het Nederlands (NL) als het Engels (EN) beschikbaar.

Hoofdonderwerpen

De lijst met hoofdonderwerpen is eenvoudig een lijst van onderwerpen die elk weer specifieke onderwerpen tonen. Bijvoorbeeld: het hoofdonderwerp Software toont pagina's die over software gaan, en het hoofdonderwerp Handleidingen toont handleidingen.

Pagina's kunnen onder verscheidene hoofdonderwerpen vallen. Dus als u niet zeker wet of u persoonlijke website moet zoeken onder Faciliteiten of onder Persoonlijke ICT — geen nood, de pagina is onder beide hoofdonderwerpen terug te vinden.

Zoeken

Type één of meer zoekwoorden in de zoekbox in de linkerbovenhoek van elke pagina, en geef Enter. Als er niet meteen een pagina wordt gevonden die aan uw zoekopdracht voldoet, krijgt u een lijstje met mogelijke relevante pagina's.

What links here?

Een speciale ingang in het hoofdmenu is What links here?. Klik erop, en u krijgt een lijstje van pagina's die verwijzen naar de pagina waar u nu bent.

Informatie doorlopen

Taal

English version

Soms is een onderwerp zowel in Nederlands als het Engels beschikbaar. Als dat zo is, dan ziet u in de rechter bovenhoek van de pagina een taalswitch — juist zoals rechts van deze alinea is afgebeeld.

Banieren

Sommige pagina's bevatten een duidelik herkenbare banier. Hierin vindt u waarschuwingen, tips, of verwijzingen naar andere pagina's.